ELİT TİCARET TOPTAN TABLO ÇERÇEVE

Firma Adı: ELİT TİCARET TOPTAN TABLO ÇERÇEVE Adres: ATATÜRK MAHALLESİ BOZTEPE SOKAK NO:26 KÜÇÜKÇEKMECE / İSTANBUL Telefon Numarası: (0537) 777 73 04 GSM Numarası: (0537) 777 73 04 Faks Numarası: E-Posta Adresi: İnternet Adresi: www.elitticaret.net


ELİT TİCARET ve ELİT TABLO olarak Kanvas ve Yağlıboya Tabloları. Kanvas Tablo Satışı ve Yağlı Boya Tablo Satışı . Tablo İmalatı ve Toptan Tablocu . Neden Bİzi Seçmelisiniz? Tablo üretim sürecini A dan Z ye kendi bünyemizde sağlıyoruz. Müşterilerimize ve çalışanlarımıza bir aile sıcaklığıyla yaklaşıp, para kazanmaktan ziyade insanların dostluğunu kazanmaya çalışıyoruz. . Kimler Bizi Seçmeli? Tecrübeli ve işini oldukça seven çalışma arkadaşlarımızla birlikte, bizimle çalışan firmalara sektörde fark yaratması ve rakiplerinin önüne geçmesi için bir fırsat tanıyoruz. Müşterilerimize geniş ürün yelpazesiyle Demonte Tablo fırsatını sunuyoruz. Çeşit sağlayacak ölçüler ile ev ve iş yerlerine renk katıyoruz. Hedeflerimiz Neler? Hedeflerimize ulaşmamız, tek bir müşterimizin bile memnuniyetsiz ayrılmaması için elimizden geleni yapmak ve işlerimizde müşterilerimizin kalitesini ortaya koymakla mümkündür.

3 yıl önce

İsmail Yılmaz

Toptan fiyatları gayet makul web sitesindeki fiyatlar perakende sanıyorum çüki %70 veya anlaşmaya bağlı indirimle toptan alabiliyoruz Ben teşekkür ederim kalite ve fiyat dengeliği için. Çerçevesinde kullandığınız ağacı beğendim başarılıdır.

Yorum Ekle