ALFATEX GİYİM İTHALAT İHRACAT E-TİCARET LTD.ŞTİ.

Firma Adı: ALFATEX GİYİM İTHALAT İHRACAT E-TİCARET LTD.ŞTİ. Adres: ANAFARTALAR CAD.ANAFARTALAR MAH. NO:78/54 ALTINDAĞ / ANKARA Telefon Numarası: (0312) 310 11 44 GSM Numarası: Gsm numarası gizlenmiştir. Faks Numarası: E-Posta Adresi: İnternet Adresi: www.tampap.com


ALFATEX GİYİM İTHALAT İHRACAT E-TİCARET LTD.ŞTİ 1984 yılında kurulmuş bir tekstil firmasıdır. İç giyim ürünlerinin toptan satışı yanında tüm platformlarda perakende iç giyim ürünleri satışı ve www.tampap.com internet satış sitesi ile de platformlardan daha indirimli fiyatlara bünyesinde bulunan 90'ın üzerinde iç giyim ve basic dış giyim markasının perakende satışını sağlamaktadır. Bu markalar arasında Calvin Klein, Triumph, Armani, Black Spade, Çift Kaplan, Kom, Şahinler gibi markalarda bulunmaktadır. Bunun yanında iş kıyafetleri ve ekipmanları birimi de olan ALFATEX, devlet kurumları ve özel sektörde birçok firmanın iş kıyafetleri ve ekipmanları tedarikçisidir. Son olarak ALFATEX arge yatırımlarının büyük bir bölümünü online satış ve online market uygulamalarına ürün tedariği üzerine yoğunlaştırmaktadır. Tüm ürünlerini www.tampap.com adresinden bulabilirsiniz.

3 yıl önce

Cemal Nihat KANARYA

Merhaba, tarafınızdan 24/04/2021 tarihinde ERGÜN MAKİNE SAN.TİC.A.Ş' ERZURUM , gönderilmek üzere Hepsijet'e teslim edilmiş 6 adet ERDEM 3 LÜ PAKET 1180 BİSİKLET YAKA ERKEK FANİLA M:BEYAZ ürün yanlışlıkla bana teslim edildi. Ürünü iade etmek için hepsiburada'ya 2 defa not yazmama rağmen bana dönüş yapmadılar. Telefonla ulaşıp ürünü almalarını istemekte ölümden beter. 6 adet fanila orijinal ambalajında bende duruyor. Hepsijet gelir alırsa alsın. Yoksa 1-2 ay sonra temizlik bezi olarak kullanacağım. Hem sizin hem de alıcının mağdur olmaması için bu bilgilendirmeyi yapmak istedim. sağlıkla kalın.

Yorum Ekle