ÇANKIRI EVDEN EVE NAKLİYAT LTD.ŞTİ.

Firma Adı: ÇANKIRI EVDEN EVE NAKLİYAT LTD.ŞTİ. Adres: BUGDAY PAZARI MAH.BULUT SOK.10/C MERKEZ MERKEZ / ÇANKIRI Telefon Numarası: (0376) 213 34 55 GSM Numarası: (0532) 592 30 86 Faks Numarası: (0376) 213 34 55 E-Posta Adresi: Eposta adresi gizlenmiştir. İnternet Adresi: www.cankirinakliyecilersitesi.com


çankırı evden eve nakliyat,ilden ile sigortalı ambalajlı asansörlü taşımacılık.çankırıdan türkiye geneli evden eve taşımacılık.

5 yıl önce

Ahmet Bulut

Yaklaşık bir ay önce evimi taşıdılar. Gözünüz kapalı güvenebileceğiniz nakliye firması... gerek nitelikli personeli gerekse çalışma disiplini ile evimi sıkıntısız ve hasarsız bir şekilde taşıdılar. Kendilerine bir kez daha teşekkür eder, benimsemiş olduğu iş ahlakı ve prensiplerinin aynı şekilde devam etmesini temenni ederim.Çankırı lider nakliyatı tavsiye ederim.

6 yıl önce

Melis Mendilcioglu

Çankırıdan ankaraya eşyalarımı taşıttırdım elemanları uyumlu ve çok titizler tavsiye edebilecegim bir firma

6 yıl önce

Fatma FOK

Zamanlamaları iletisimleri çok iyi olan bir firma. Taşıma sırasında karşılaşılabilecek sorunlara buldukları çozümlerle ne kadar profesyonel olduklarını görebilmek mümkün. Temiz ve planlı bir Şekilde çalışıyorlar ,kesinlikle tavsiye ederim.Ayrica burdan Firmanın yoneticilerinede gösterdikleri nezaketlerinden dolayı teşekkür ederim.

Yorum Ekle