MALKOÇ OTO ELEKTRİK, MEKANİK VE BAKIM

Firma Adı: MALKOÇ OTO ELEKTRİK, MEKANİK VE BAKIM Adres: SİLİVRİKAPI MAHALLESİ, HİSARALTI CADDESİ, SİLİVRİKAPI SUR GİRİŞİ, NO:1 , 34107 SİLİVRİKAPI FATİH / İSTANBUL Telefon Numarası: (0537) 414 16 42 GSM Numarası: (0537) 414 16 42 Faks Numarası: E-Posta Adresi: İnternet Adresi: www.malkocotoelektrikmekanik.com


Malkoç Oto Elektrik, Malkoç Oto Mekanik, Malkoç Oto Elektrik, Malkoç Oto Mekanik, Malkoç Oto Silivrikapı, Malkoç Oto Silivrikapı Oto Elektrik, Malkoç Oto Silivrikapı Mekanik, Malkoç Oto Silivrikapı Akü, Malkoç Oto Silivrikapı Akü Takviye, Malkoç Oto Akü Değişim, Malkoç Oto Akü Satış, Malkoç Oto Çapa Akü Takviye, Malkoç Oto Topkapı Akü Takviye, Malkoç Oto Cerrahpaşa Akü Takviye, Malkoç Oto Şehremini Akü Takviye, Malkoç Oto Fındıkzade Oto Elektrik, Fındıkzade Malkoç Oto Akü Takviye, Malkoç Oto Merkezefendi Akü, Malkoç Oto Yedikule Akü Takviye, Malkoç Oto Topkapı Mekanik, Malkoç Oto Zeytinburnu Mekanik Oto Tamir, Malkoç Oto Nöbetçi Oto Elektrik, Malkoç Oto 7x24 Oto Elektrik, Malkoç Oto 7x24 Akü Takviye Silivrikapı, Malkoç Oto 7x24 Akü Takviye Çapa Nöbetçi Aküvü, Nöbetçi Akü Takviye Topkapı, Malkoç Oto Gökhan Malkoç

5 yıl önce

Fevzi Aydınlık

Malkoç Oto Elektrik, Mekanik & Bakım firmasından Gökhan Malkoç Usta ve Ümit Usta mükemmel Ustalar sayenizde ulaştım. Aracımı Oto Mekanik Fatih Rektifiye servislerinde hemen hallettiler. Dürüst, kaliteli ve uzman işçilik. Sağolsunlar.

6 yıl önce

Atalay Kırmızı

Malkoç Oto Elektrik, Mekanik ve Bakım Firmasına çok teşekkür ederim. Topkapı Edirne Yol ayrımında aracım arıza yaptı yol ortasında kaldım. Sağolsunlar Gökhan Malkoç Usta ve Ümit Usta hemen çekici yönlendirdiler ve aracımı dükkanlarına çektirdiler. Aracımı hızlıca tamir edip mekanik arızasını giderdiler. Bugüne kadar kendileri gibi işini seven, müşteriye saygı duyan, dürüst, özverili oto tamir bakım işletmecisi görmemiştim. Tekrar tekrar çok teşekkürler, sağolun Malkoç Oto Elektrik, Mekanik ve Bakım.

6 yıl önce

Ferruh Palandur

Aracım Zeytinburnu sahilyolu yol ayrımında kalmıştı hemen google üzerinden siteniz vasıtası ile Malkoç Oto Elektrik, Mekanik ve Bakım firmasına ulaştım. Sağolsunlar Gökhan ve Ümit Usta çekici yardımı ile aracımı dükkanlarına aldırıp hızlıca müdahale ettiler. Ellerine sağlık. Bu kadar dürüst, saygılı, özverili bir hizmet ilk defa görüyorum. Böyle esnafların halen olması çok sevindirici. Aracınızı gözü kapalı emanet edebilirsiniz.

Yorum Ekle