ÖZKİMSAN

Firma Adı: ÖZKİMSAN Adres: MERMERCİLER SANAYİ SİTESİ, 13. CADDE NO:17 KAT: 2 BEYLİKDÜZÜ / İSTANBUL Telefon Numarası: (0212) 871 52 42 GSM Numarası: Faks Numarası: E-Posta Adresi: İnternet Adresi: www.ozkimsan.com


Özkimsan, endüstri kimyasalları üretimi ve satışı yapmakta olan bir kimya firmasıdır. 2003 yılından günümüze endüstri solventlerini, konsantre sökücüleri, aerosolleri-koruyucu yağları ve genel temizlik kişisel hijyen malzemelerini üretmekte ve yurt dışından ithal etmektedir. Özkimsan'da satışı yapılmakta olan ürünler pas sökücü, pas çözücü, pas gevşetici, pas koruyucu, kireç sökücü, kireç çözücü, yağ sökücü, yağ çözücü, bakır parlatıcı, pirinç temizleyici, klima temizleyici, oto yıkama köpüğü, beton/harç sökücü, kombi/petek temizleme kimyasalı, gider açıcı, yağ sökücü solvent, elektrik motor/pano temizleyici olarak verilebilir.

6 yıl önce

Baha Bulut

Özkimsan'dan OK-151 konsantre pas sökücü ürün alımı yaptık. Başta deneme amaçlı olarak 1 litre. Laboratuvar sonuçlarımızdan ve uygulamalarımızdan olumlu sonuçlar alınca 500 litre sipariş verdik. Verilen siparişte de aynı sonuçları alınca uzun soluklu çalışma yapabilmek için bir anlaşma yaptık. Ürün oldukça başarılı ve firma olarak tavsiye ederiz.

Yorum Ekle